Skip to main content
Home / Løsninger / Forrensning af korn efter vægt og størrelse

Forrensning af korn efter vægt og størrelse

For at fjerne tunge urenheder fra kornet kræves en renseproces, hvor der anvendes sold, også til almindelig forrensning.

Forrensning af korn efter vægt og størrelse

For at fjerne tunge urenheder fra kornet kræves en renseproces, hvor der anvendes sold, også til almindelig forrensning. På den Fornavn soldsektion adskilles store urenheder (overstørrelser) fra kornet. Næste soldsektion holder de gode kerner tilbage, mens små kerner og små urenheder som sand sorteres fra.

Efter renseprocessen på soldsektionerne ledes kornet gennem en aspiratørenhed, der fjerner det resterende støv og lette partikler fra det gode korn (renvaren).

Urenheder, som er fjernet på soldsektionerne og i aspiratørenheden, ledes via en tilkoblet rørføring til det ønskede afleveringssted, f.eks. en trailer.

Videoer af relaterede systemer og produkter

Kongskildes kombi-renser, KDC PLUS, er en kombineret rensesystem med en kapacitet på op til 80 t/timen. Ideel til forrensning af majs, byg, hvede, rug, ærter og bønner samt til sortering af maltbyg og såsæd.

Download ressourcer

Download de nyeste PDF-dokumenter, brochurer, datablade, manualer og meget mere.

Relaterede produkter

Kongskildes udvalg af produkter er designet til maksimal fleksibilitet, pålidelighed og kvalitet og tilbyder yderligere tilpasning af vores pneumatiske systemer i verdensklasse.