Skip to main content
Hjem | Vores kunder | Økologisk landbrug

Økologisk landbrug

Løsninger til økologisk landbrug

Løft din økologiske produktion til et nyt niveau og øg din omsætning med løsninger fra Kongskilde Industries til effektiv håndtering af konsumkorn og foderkorn. Kontakt os for yderligere oplysninger, eller vælg din virksomhed nedenfor.

Økologisk husdyrhold

Rensning af afgrøder til sundt foder

Når man opdrætter økologisk husdyr, er sundt foder af afgørende betydning for, at dyrene kan trives og undgå sygdomme. Kongskilde Industries leverer optimale kornrensningsløsninger til dyrefoder af høj kvalitet. Vores systemer kan effektivt transportere foderet til og fra dit kornlager uden nogen manuel indblanding.

Økologiske salgsafgrøder

Effektiv separering af afgrøder

Når der dyrkes blandingsafgrøder på en mark, er der behov for en effektiv løsning til separering af de to afgrøder efter høst for at opnå en bedre pris. Kongskilde Industries tilbyder fleksible løsninger til transport, rensning og opbevaring til økologiske landbrugsbedrifter af forskellig størrelse. Med en renser fra Kongskilde får du en separerings-løsning af høj kvalitet til blandingsafgrøder, og en effektiv rensning, hvor urenheder og støv fjernes.