Skip to main content
Hjem | Løsninger | Totalløsninger til bulkhåndtering og kornopbevaring (Brock)

Totalløsninger til bulkhåndtering og kornopbevaring (Brock)

Kun tilgængelig i Sydafrika

Kun tilgængelig i Sydafrika

Uanset om din oplagring på gården består af et par beholdere med en snegl eller en hel række beholdere med et integreret læsse- og aflæsningssystem, er Brock-beholdere det rigtige valg til opgaven. Brock-bunkerne er forskellige i deres udformning for at give sikkerhed ved langtidsopbevaring.

Det revolutionerende design af Brocks unikke TRI-CORR®-gulvsystem til beluftning af affaldsbeholdere giver det en bemærkelsesværdig styrke. Desuden indeholder den de bedste egenskaber fra Brocks populære beluftningsgulve for at give rigelig og jævn luftfordeling og gøre det nemt at rengøre beholderen. Brocks HARVEST-TIME®-system til aflæsning af beholdere er et “to for en”-system. Det betyder, at du får et rør under gulvet og en flyve- eller u-through-transportør kombineret med en gulvfejer – alt sammen økonomisk drevet af en enkelt elektrisk motor.

Et mekanisk Kongskilde-transportsystem med lille eller stor kapacitet til transport af korn fra en losseplads til siloerne og fra siloerne tilbage til pladsen for at blive læsset med en skovlelevator på en lastbil

Vores kunder

Uanset om din forretning beskæftiger sig med økologisk eller konventionelt landbrug, har Kongskilde en løsning, der er designet til at optimere dine processer og din produktion.

Download ressourcer

Download de nyeste Kongskilde PDF-dokumenter, brochurer, datablade, manualer og meget mere.

Kongskildes udvalg af produkter er designet til maksimal fleksibilitet, pålidelighed og kvalitet og tilbyder yderligere tilpasning af vores pneumatiske systemer i verdensklasse.