Skip to main content

Nyheder

Fejring af 75 års ekspertise

2024 markerer en bemærkelsesværdig milepæl for Kongskilde Industries… vores 75-års jubilæum! I 1949 banede Petersen og Tyndeskovs innovative visioner vejen for skabelsen af vores virksomhed. Fra den ydmyge begyndelse i en lille by nær København har vi udviklet os til en global leder inden for pneumatisk teknologi. Når vi fejrer […]

Ny brochure er nu tilgængelig!

Vi er glade for at kunne præsentere vores nyeste brochure, som giver et omfattende overblik over Kongskilde, herunder vores brede udvalg af kornprodukter og -løsninger. Uanset om du er en erfaren professionel eller en nybegynder, er den designet til at give ny indsigt i Kongskilde.

Kongskilde lancerer nye stålbeholdere

Livslange, pålidelige skræddersyede løsninger til opbevaring af bulkvarer For bedre at kunne opfylde behovene hos både vores industri- og kornkunder over hele verden har Kongskilde lanceret en ny serie af stålkasser til opbevaring af bulkvarer. Denne nye produktlinje indeholder en række firkantede beholdere i galvaniseret eller rustfrit stål til indendørs […]

Vi præsenterer Kongskilde Akademi

Med udgangspunkt i vores hovedkvarter i Sorø, Danmark, er vi glade for at kunne annoncere den store åbning af Kongskilde Academy. Se videoen nedenfor for at lære mere om denne spændende nye tilføjelse til Kongskilde Industries!

Ny global produktchef

“Vi er meget glade for at have Peter om bord. Hans dybe erfaring og viden giver os mulighed for at styrke vores Product Management-funktion og sikre en gnidningsløs overgang af knowhow inden for PM-organisationen”, siger CCO Ian Lind Seddon.

Pennsylvania Ag Progress Days

Penn State var vært for deres årlige Ag Progress Days-show i denne måned i Pennsylvania. Den afholdes hvert år i tre dage i august og er Pennsylvanias største udendørs landbrugsudstilling. Med over 400 udstillere fra hele USA og Canada er dette gratis arrangement noget, alle kan være med til. Showet arrangeres af Penn State’s College of Agricultural Sciences og fremviser uddannelsesprogrammer, aktuel forskning og de seneste innovationer inden for landbrugsudstyr og -teknologi.

KDC 4000-demonstration i Frankrig

Som en global virksomhed driver vi forretning over hele verden. For nylig havde vi chancen for at demonstrere vores nyligt lancerede KDC 4000 PLUS kombinerede kornrenser for en gruppe landmænd i det sydvestlige Frankrig.