Skip to main content
Hjem | Løsninger | Siloer til opbevaring og tørring (træsiloer)

Siloer til opbevaring og tørring (træsiloer)

De unikke træsiloer er velegnede til opbevaring og tørring af korn og specialafgrøder indendørs og er ideelle til sikker opbevaring af korn med op til ca. 18% fugtindhold.

Siloer til oplagring og tørring (træsiloer)

De unikke træsiloer er velegnede til opbevaring og tørring af korn og specialafgrøder indendørs og er ideelle til sikker opbevaring af korn med op til ca. 18% fugtindhold. Anvendes siloerne under tropiske forhold, forhindrer trævæggene problemer med kondens. Silovæggene er hovedsagelig fremstillet af træ.

Afhængig af behov dimensioneres en passende løsning. Opstår ekstra behov, kan systemet nemt udvides med ekstra siloer. Vi tilbyder mange forskellige diametre, højder og kapaciteter. Konfigurationen afhænger af det gennemsnitlige antal tons korn, der håndteres pr. år, høst pr. dag, antal afgrøder, gennemsnitlig fugtighed osv.

Kongskilde tørre- og lagersiloer tilbyder såsædsproducenter en skånsom tørringsproces. Tørringsmetoden ved lave lufttemperaturer er sikker og skånsom, selv for store frø med et højt vandindhold. Den samme blæser kan bruges til både fyldning og tørring.

Video af opbevaring af træ-silo

Voresk under

Uanset om din forretning beskæftiger sig med økologisk eller konventionelt landbrug, har Kongskilde en sorteringsløsning, der er designet til at optimere dine processer og din produktion.

Download ressourcer

Download de nyeste Kongskilde PDF-dokumenter, brochurer, datablade, manualer og meget mere.

Kongskildes udvalg af produkter er designet til maksimal fleksibilitet, pålidelighed og kvalitet og tilbyder yderligere tilpasning af vores pneumatiske systemer i verdensklasse.