Skip to main content

Sikrere. Renere. Mere lydsvag.

Pneumatiske transportløsninger til energieffektive systemer på fabrikker verden over, der transporterer granulater, pellets, flager, afskær, færdige komponenter og meget mere.

Hvorfor vælge Kongskilde

Din betroede partner til skræddersyede løsninger, der bygger på årtiers erfaring

Kongskildes fleksible systemer understøttes af et globalt team af tekniske fagfolk for at sikre vores produkters ydeevne og yde kundesupport af høj kvalitet.

Global tilstedeværelse
Fremstilling
Erfaring
Innovation
Bæredygtighed
Kundeservice

Nyheder og opdateringer

Følg med i de seneste nyheder og opdateringer fra Kongskilde Industries i hele verden.

 • Genanvendelse i Glasgow

  Genanvendelse i Glasgow

  Teknisk direktør James Finlayson forklarer fordelene ved Kongskilde pneumatiske transport- og afstøvningssystem på deres genbrugsanlæg i Glasgow.

  Læs mere

 • Kongskilde lancerer nye stålbeholdere
  |

  Kongskilde lancerer nye stålbeholdere

  Livslange, pålidelige, tilpassede løsninger til opbevaring af bulkvarer For bedre at imødekomme behovene hos både vores industri- og kornkunder rundt om i verden har Kongskilde lanceret en ny serie af stålbunker til opbevaring af bulkvarer. Denne nye produktserie indeholder en række forskellige firkantede beholdere i galvaniseret eller rustfrit stål til […]

  Læs mere

 • Datadrevet energiovervågning og optimering af industrielle processer

  Datadrevet energiovervågning og optimering af industrielle processer

  Datadrevet energiovervågning og optimering af industrielle processer Kongskilde Industries deltager i et projekt, der har til formål at reducere CO₂-emissionerne fra digitalisering af fremstillings- og procesindustrien. Dette kan gøres ved at digitalisere alle led i en virksomheds værdikæder og tilvejebringe de data, der er nødvendige for at træffe evidensbaserede beslutninger […]

  Læs mere