Skip to main content

Sikrere. Renere. Mere lydsvag.

Pneumatiske transportløsninger til energieffektive systemer på fabrikker verden over, der transporterer granulater, pellets, flager, afskær, færdige komponenter og meget mere.

Hvorfor vælge Kongskilde

Din betroede partner til skræddersyede løsninger, der bygger på årtiers erfaring

Kongskildes fleksible systemer understøttes af et globalt team af tekniske fagfolk for at sikre vores produkters ydeevne og yde kundesupport af høj kvalitet.

Global tilstedeværelse
Fremstilling
Erfaring
Innovation
Bæredygtighed
Kundeservice

Nyheder og opdateringer

Følg med i de seneste nyheder og opdateringer fra Kongskilde Industries i hele verden.

 • Vi introducerer MCC Cutters

  Vi introducerer MCC Cutters

  Effektivt neddeling i pneumatiske systemer Den komplette MCC-serie af granulatorer og cuttere er alle af højeste kvalitetsstandard og sikrer vores kunder maksimal effektivitet i neddelingen. Højdepunkter Kongskilde Industri Industrielle materialehåndteringssystemer Besøg Industrial Kongskilde Korn Systemer til håndtering af korn Besøg korn Gå til produktsiden for specifikationer, modelsammenligninger og downloads.

  Læs mere

 • Kongkilde Industries opkøber MATHO

  Kongkilde Industries opkøber MATHO

  Kongkilde Industries A/S opkøber MATHO Konstruktion & Maschinenbau GmbH og danner Matho Absaugtechnik GmbH Sorø, 4. juli 2023 – Kongkilde Industries A/S, en førende global leverandør af pneumatiske løsninger til industriel materialehåndtering, er glade for at kunne annoncere købet af MATHO Konstruktion & Maschinenbau GmbH, en fremtrædende tysk producent med […]

  Læs mere

 • |

  Drømmefabrikken

  Kongskilde Dream Factory udnytter luftens kraft til at optimere deres plastproduktion og forbedre kvaliteten af det genbrugte materiale.

  Læs mere