Skip to main content

Sikrere. Renere. Mere lydsvag.

Procesoptimering for produktionsledere og virksomhedsejere i plastindustrien plast , papir og emballage emballageindustrien i over 75 år .

Uanset om du har brug for at transportere granulat, pellets eller trim, forbedre genvindingen af affald eller automatisere processer, er vi her for at hjælpe.

Hvorfor vælge Kongskilde

Din betroede partner til skræddersyede løsninger, der bygger på årtiers erfaring

Kongskildes fleksible systemer understøttes af et globalt team af tekniske fagfolk for at sikre vores produkters ydeevne og yde kundesupport af høj kvalitet.

Global tilstedeværelse
Produktion
Erfaring
Innovation
Bæredygtighed
Kundeservice

Nyheder og opdateringer

Følg med i de seneste nyheder og opdateringer fra Kongskilde Industries i hele verden.

 • Nyt casestudie er nu tilgængeligt

  Nyt casestudie er nu tilgængeligt

  I denne case undersøger vi installationen af en KIA-aspirator i Polen til rensning af PET-flasker inden genbrug. Casen fremhæver udfordringerne, de vigtigste fakta, de implementerede løsninger og de imponerende resultater og fordele, der er opnået, og viser vores innovative tilgang til effektiv materialeseparation.

  Læs mere

 • NPE 2024

  NPE 2024

  Kongskilde udstiller på NPE, der finder sted fra den 6. til den 10. maj 2024 i Orlando, Florida.

  Læs mere

 • Nyt casestudie er nu tilgængeligt

  Nyt casestudie er nu tilgængeligt

  I dette casestudie ser vi nærmere på et AirWash-system, der er installeret i Polen, og som bruges til at rengøre kværnet materiale før genanvendelse. Casen fremhæver udfordringer, fakta, implementerede løsninger og de enestående resultater og fordele, der er opnået.

  Læs mere