Skip to main content
Hjem / Løsninger / Endless Trim – Udvinding af trim fra folie-, film- og papirproduktion

Endless Trim – Udvinding af trim fra folie-, film- og papirproduktion

De bedste løsninger til pneumatiske udsugning og transport fra film-, folie- og papirproduktions- og konverteringsmaskiner.

Kongskilde systemer til håndtering af kantstrmler tilbyder pneumatisk bortsugning og transport af endeløse kantstrimler fra film-, folie- og papirproduktions- og konverteringsmaskiner.

Vores tilpassede Venturi-systemer er en gennemprøvet metode til at transportere endeløse kantstrmler fra næsten alle applikationer.

Luften fra MultiAir® blæseren trykkes gennem KIV Venturien, i Venturien skabes et vakuum ved sugeenden af røret, så kantstrimlen suges ind i systemet. Efter at kantstrimlen og luftstrømmen passerer gennem Venturien, bliver systemet til et tryksystem, der skubber kantstrimlen frem til udskilleren. Returluftenheden i ledningen tillader blæseren at suge luft tilbage fra rørsystemet. Luftflowet i rørsystemet bliver således det samme før og efter Venturi-systemet. Derfor er rørsystemet dimension ens på suge og trykside. På blæsersiden kan materialet ledes til aflevering forskellige steder via fordelere i rørledningen, således kan forskellige materialer holdes adskilte.

Videoer af transport af endeløs kantstrimmel

Kongskildes systemer til bortskaffelse af procesaffald kan håndtere kantstrimler fra film-, folie- og papirproduktionsmaskiner og konverteringsmaskiner (skæremaskiner/omspolere).

Download ressourcer

Download de nyeste Kongskilde PDF-dokumenter, brochurer, datablade, manualer og meget mere.