Skip to main content
Hjem | Industrier, vi betjener | Plastindustrien

Plastindustrien

Pneumatiske løsninger til plastindustrien

Tag din plastproduktion til det næste niveau med en transportløsning fra Kongskilde Industries, der er designet til plastindustrien. Fjern beskæring, transporter materiale og affald, forbedr produktionseffektiviteten, og hold dit arbejdsmiljø rent ved hjælp af et pneumatisk system.

Blæsestøbning

Generer en hurtigere ROI i din blæsestøbningsproduktion ved at reducere materialeomkostningerne og reducere nedetiden på grund af tilstoppede vakuumfyldere. Kongskilde afstøvnings- og separationsløsninger kan effektivt fjerne fnug, støv og snavs fra genbrugsmaterialet baseret på materialets tæthed. Dette giver dele af højere kvalitet og mindre skrot, samtidig med at der produceres renere genbrugsmateriale, hvilket giver din virksomhed en konkurrencefordel og begrænser mængden af støv i produktionsmiljøet.

EPS Emballage

Formindsk materialeomkostninger og forøg ROI i din EPS-/EPP-emballageproduktion med en pneumatisk transportløsning fra Kongskilde. Transport med et Inline Venturi-system bevarer tætheden og integriteten af de ekspanderede perler og reducerer dermed produktets materialeomkostninger. Uanset dit EPS-behov har Kongskilde et transportsystem til silolagring til din virksomhed.

Plastfilmproduktion

Forbedr effektiviteten af din produktion af plastfolie ved hurtigt at fjerne den kontinuerlige trimning, der produceres ved omspolningsprocessen. Kongskilde pneumatiske transportløsninger transporterer trimmet væk fra produktionsområdet gennem et rørsystem. Trimaffaldet er derefter klar til at blive bortskaffet eller genbrugt løbende i produktionen. Forskellige typer af trimmateriale kan transporteres til bestemte destinationer for at holde forskellige materialer adskilt.

Fleksibel emballage

Strømlin og forbedr din produktion af fleksible emballager ved hurtigt at fjerne trimninger, afslag, udstansninger eller kassationer fra produktionsområdet. En Kongskilde pneumatisk transportløsning fjerner affald fra produktionen af fleksibel emballage gennem et rørsystem, der kan konfigureres til at sende affaldet uden for produktionen. Frigør værdifuld plads i produktionen og holder dit arbejdsmiljø rent.

Sprøjtestøbning

Automatiser bevægelsen af polymer rundt i dit sprøjtestøbningsanlæg med en Kongskilde pneumatisk transportløsning. Transportere granulat til et genbrugsområde eller forsigtigt transportere de færdige dele til lager- eller pakkerum. Sørg for energieffektiv materialehåndtering ved at skræddersy løsningen til dine specifikke behov og nøjagtige krav.

Togvogn

Transporter hurtigt materiale fra en jernbanevogn til lageret effektivt og uden risiko for forurening. Et Kongskilde højtydende transportsystem er fleksibelt og leverer materialet sikkert fra jernbanevognen med en betydeligt reduceret risiko for, at granulater smelter under transporten sammenlignet med typiske PD-pumpetransportsystemer. Optimer transport til og fra jernbanevogne, samtidig med at du sikrer sikker og forureningsfri transport af materialet.

Genbrug

Strømlin genbrugsprocessen og arbejdsmiljøet på dit genbrugsanlæg. Let transport af granulerede materialer, flager og andet malet materiale direkte fra kværn eller silo. Optimer transport af pellets eller genbrugsprodukter som f.eks. plastposer og tomme plastflasker, og forbedr kvaliteten af dit genbrugsmateriale ved at adskille tætte og lette materialer.

Termoformningsproduktion

Hav altid nok materiale klar til dine skrueekstrudere til at producere plastbanen til termoformningsprocessen. En Kongskilde pneumatisk transportløsning kan hurtigt transportere plastflager fra kværnen til din big-bag-station, dit genbrugsområde eller affaldsdepot, hvilket sparer manuelt arbejde og skaber mere plads omkring din termoformningslinje. Et system til afstøvning af flagerne forbedrer værdien til genbrug.

I processen med rensning eller genbrug af plast gør aspiratorer det lettere at fjerne små partikler og støv fra granulat eller flager.

Aspiratorløsninger er et effektivt middel til at afstøve forarbejdede materialer eller granuleret plast. Brugbare pellets passerer gennem et udløb fra sugeapparatet, efter at støv er fjernet og evakueret. Dette er primært en metode til kvalitetskontrol, men har mange forskellige anvendelsesmuligheder.

Industrielle anvendelser af plasttransportsystemer

Plast er et let, holdbart, billigt og let modificerbart materiale, der anvendes i vores hverdag; du vil helt sikkert se eller bruge mindst ét plastprodukt hver dag. Nogle af de største sektorer med hensyn til plastforbrug omfatter byggeri, emballage og bilindustrien. I plastproduktionsprocessen anvendes et væld af kemikalier som opløsningsmidler, initiatorer og katalysatorer. Plastikmarkedet er milliarder værd og vokser stadig den dag i dag, fordi materialet altid er efterspurgt.

Pneumatisk transport øger effektiviteten i produktions- og genbrugsprocesser, da de forenkler og letter den hurtige transport af relevante materialer. Systemerne skal være energieffektive, pålidelige, tilpasningsdygtige, omkostningseffektive og driftssikre. Miljømæssige faktorer, såsom energiforbrug, skal også tages i betragtning før installationen.

Automatiseret transport af plast

Et plasttransportsystem er et automatiseret system, der flytter materialet fra punkt A til punkt B – hvor punkt B generelt er et enkelt eller flere udledningspunkter. Kongskilde Industries erkender behovet for et væld af applikationer og dermed relaterede løsninger, når det gælder håndtering af plast.

Plasttransportører anvendes i en række forskellige industrier, fra EPS-emballage til termoformningsproduktion. Logisk set skal de tilgængelige transportløsninger kunne imødekomme de mange forskellige industrier, der anvender, fremstiller eller genbruger plast.

Vakuumtransportørsystemer har mange fordele, f.eks. støvkontrol, fleksibilitet og høj kapacitet. I disse systemer kan materialer overføres fra flere kilder til forarbejdningslinjen ved hjælp af under- eller overtryk i et lukket rum.

Ved transport af plast er det vigtigt at være opmærksom på materialeegenskaber som f.eks. partikeldensitet, form og størrelse. Standardkomponenterne i et plasttransportsystem kombineres i skræddersyede kundeløsninger – afhængigt af det tilsigtede formål. Vi kan designe og konstruere et brugerdefineret pneumatisk transportsystem baseret på kundens unikke systemkrav.