Skip to main content
Hjem | Løsninger | Transport af granulat i anlæg med lave kapaciteter

Transport af granulat i anlæg med lave kapaciteter

Injektorsystemet er ideelt egnet til installationer med lav kapacitet

Transport af granulat med TF-injektor

Injektorsystemet er ideelt egnet til installationer med lav kapacitet. Injektoren fører materialet ind i den positive luftstrøm, der genereres af MultiAir®-blæseren. Cyklonen adskiller materialet fra luftstrømmen ved udløbspunktet.

Ved at kombinere injektorsystemet med Kongskildes brede sortiment af unikke OK 160-rørkomponenter (Ø160), kan løsningen flytte materiale fra et fyldepunkt til flere destinationer.

Kun blæseren skal være tilsluttet en strømforsyning. Ingen bevægelige eller roterende dele er nogensinde i kontakt med det transporterede materiale, hvilket øger oppetiden og reducerer behovet for vedligeholdelse.

Kapaciteten til transport af granulat over en afstand på 10 meter er 4,5 t/timen. Over en afstand på 150 meter er kapaciteten 0,4 t/timen.

Industrier, vi betjener

Pneumatisk transport øger effektiviteten i produktions- og genbrugsprocesser, da de forenkler og letter den hurtige transport af relevante materialer. Systemerne skal være energieffektive, pålidelige, tilpasningsdygtige, omkostningseffektive og driftssikre.

Download ressourcer

Download de nyeste Kongskilde PDF-dokumenter, brochurer, datablade, manualer og meget mere.