Skip to main content
Hjem | Løsninger | Granulattransport

Granulattransport

Løsninger til transport af granulater med lav vægt, til en eller flere destinationer, og i installationer med lav eller høj kapacitet.

Håndtering af bulkmateriale er et centralt aspekt i mange plastindustrier, og Kongskilde er den ideelle partner til at levere klassens bedste teknologi, brancheorienteret knowhow og fabrikstestede løsninger. Læs mere om vores forskellige løsninger til transport af granulat nedenfor.

Transport af granulater med lav specifik vægt – EPS og EPP

Transportsystemet er velegnet til både høj- og lavkapacitetsinstallationer og er designet til at transportere granulater med lav specifik vægt, såsom EPS og EPP, som ikke flyder særlig let og skal suges ind i transportsystemet.

Transport af granulater til forskellige destinationer

Et sugetryksystem er ideelt til at transportere granulater til forskellige destinationer gennem et rørsystem. Typiske anvendelser for dette system er overførsel af materiale fra en jernbanevogn eller en dagsbeholder til en række siloer.

Transport af granulater med et vakuumtransportsystem

Vakuumtransportsystemet er ideelt til at transportere plastikflager eller kværnet materiale. Den er ideel til evakuering af granulatorer, beholdere eller andre produktionsmaskiner via vakuum og derefter frigivelse af materialet gennem en drejeventil.

Transport af granulater i anlæg med lav kapacitet

Et TF-injektorsystem er perfekt til installationer med lav kapacitet og kan flytte materiale fra ét læssepunkt til flere unikke destinationer. Ingen bevægelige eller roterende dele er nogensinde i kontakt med det transporterede materiale, hvilket øger oppetiden og reducerer behovet for vedligeholdelse.

Transport af granulater i anlæg med høj kapacitet

Et rotationsventilsystem er ideelt til installationer med høj kapacitet. Den roterende ventil fører materialet ind i den positive luftstrøm, der genereres af MultiAir-blæseren med høj kapacitet. Efter at være blevet transporteret gennem det glatte rørsystem, adskiller cyklonen materialet fra luftstrømmen ved udledningsstedet.