Skip to main content

Om Kongskilde Industridivision

Om os

Betroet global leverandør af løsninger til materialehåndtering siden 1949

Kongskilde har uovertruffen erfaring med at levere præcist konstruerede, ekspertfremstillede, kundespecifikke pneumatiske transport- og materialehåndteringsprodukter til plast-, papir-, emballage- og recyclingindustrien. Vi er globale og sætter kunden i centrum. Vi tager alle processer alvorligt. Frem for alt elsker vi det, vi laver.

Vi er drevet af tanken om, at det bedste arbejde kommer fra et stærkt fokus på teknologi og tilpasning, kommunikation og merværdi på hvert trin i processen. Vores førsteprioritet er at yde kundeservice i verdensklasse – fra din allerførste samtale med os til montering og installation Vores forretning afhænger af det.

Vores passion for pneumatik strækker sig over mere end 70 år og fortsætter med at accelerere med nye teknologier og ideer. Med hovedkvarter i Danmark og salgskontorer i 9 lande verden over har vi kapaciteten og erfaringen til at tænke globalt og handle lokalt.

Vi er stolte af vores historie og resultater, men er i bund og grund et seriøst team af innovative tænkere og pneumatiske eksperter, der arbejder for vores kunder. Tøv ikke med at kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe. Kontakt dit lokale Kongskilde Industries-kontor for mere information eller for at tilmelde dig en onsite eller virtuel demo.

For løsninger til kornhåndtering, besøg kongskilde-industries.com/grain.

Se historien om Kongskilde Industries – hvordan det hele begyndte i 1949, og hvordan vi fortsætter med at levere pålidelig pneumatisk teknologi og transportløsninger over hele verden 75 år senere.
Brochure

Opdag luftens kraft

Læs mere om, hvilke løsninger Kongskilde har at tilbyde vores industrikunder.

Vores værdier

Globalitet

We are headquartered in Denmark with sales offices in 9 countries around the world: The USA, France, Germany, Spain, Poland, the UK, South Africa, and Thailand.

Udvikling

All Kongskilde products are designed using our many decades of expertise to deliver high-quality pneumatic air conveying solutions.

Produktion

We manufacture our own key machines and components in-house to ensure seamless integration and optimal performance.

Kundeservice

Our success is built on delivering high-performing solutions. We provide preventative maintenance and quick, reliable delivery of original spare parts.

Vores historie

I dag er Kongskilde Industries A/S ejet af Green Park Partners, en britisk baseret investeringsfond. Hovedkvarter og produktionsfaciliteter ligger i Sorø (Danmark) med salgskontorer i Danmark, Frankrig, Tyskland, Spanien, Polen, Storbritannien, USA, SA og Thailand.

Historiske milepæle

1949 Kongskilde bliver grundlagt

1949 Kongskilde starter op med produktion af blæsere – GRAIN

1955 Opstart af eksportsalg

1961 Kongskilde etablerer salgsselskab i Canada – GRAIN

1963 Den britiske afdeling etableres – GRAIN

1964 Den franske afdeling etableres – GRAIN

1987 Kongskildefranske afdeling starter INDUSTRY-linjen op.

1992 Den sydafrikanske afdeling etableres – GRAIN and INDUSTRY

1993 Kongskilde implementerer INDUSTRY-linjen i DK og UK.

1994 Tysk afdeling etableres – INDUSTRI

1997 Polsk afdeling etableres – INDUSTRI

2000 Spansk afdeling etableres – INDUSTRI

2002 Det canadiske kontor flyttes til USA, og den nordamerikanske division etableres – GRAIN and INDUSTRY

2016 Etablering af salgskontor i Asien – GRAIN og INDUSTRY

2018 Green Park Partners opkøber Kongskilde Industries

2018 Åbning af Kongskildenye Industrial Training & Technology Center i Danmark

2022 Åbning af Kongskildenye Korn

Lige fra virksomhedens start har Kongskildelogo bestået af et stort “K” inde i en firkant eller cirkel. I årenes løb har det skiftet farve; det startede blåt, så sort/hvid/rød, og i dag er logoet blåt igen.

Kongskilde
Kongskilde

In the mid-1960s, Kongskilde adopted the “Kongskilde Smith” as a strong symbol, displaying it on buildings and the company’s stationery. Today, the smith is just a symbol of the glorious past.