Skip to main content
Hjem | Løsninger | Kantstrimmel-håndteringssystemer

Kantstrimmel-håndteringssystemer

Finde det rigtige kantstrimmel-håndteringssystem

Vi har forskellige innovative løsninger til rådighed til effektiv og nem transport af kantstrimmer og afskær. Hos Kongskilde Industries tilbyder vi omkostningseffektive måder at håndtere kantstrimmel på med lave vedligeholdelses- og arbejdsomkostninger, usædvanligt støjsvagt design og moderne hardware.

Hvad er et kantstrimmel-håndteringssystem?

Kantstrimmel-håndteringssystemer udtager afskær fra flere materialer, herunder, men ikke begrænset til, papir, plast, folie og emballagemateriale. Håndteringsprocessen kan f.eks. omfatte pneumatisk transport af papirkanter. Kongskilde Industries har forskellige innovative løsninger til rådighed, der passer til dine behov: Vi har midler til effektivt at indsamle forskellige kantstrimmelmaterialer og nemt transportere dem fra en produktionslinje til et opsamlingsområde.

Der har været en klar tendens til at vælge vakuumbaserede transportsystemer i industrielle funktioner på grund af større optrækningshastigheder, bedre støjkontrol, energibesparelser og evnen til at holde forskellige typer affald adskilt fra hinanden med henblik på videresalg. Produktionslinjer kan bruge sug til at fjerne spildmateriale fra kanttrimning og reducere det under transport.

Hvorfor skal materialerne skæres til at begynde med?

Hvis man tager papir som eksempel, skal man trimme papiret før udskrivning for at undgå problemer som papirstop eller andre mekaniske problemer for at sikre, at alle kanter er helt lige og på linje. I operationer som f.eks. indbinding og efterbehandling sker beskæring for at reducere ark til den ønskede beskæringsstørrelse.

I nogle tilfælde kan fremstillingsprocessen returnere trim og derved reducere det affald, der forlader papirfabrikken. Når der produceres bestrøget, farvet eller på anden måde specielt papir, kan trimmen helt eller delvist kasseres.

Hvilke komponenter udgør et tkantstrimmelhåndteringssystem?

Kantstrimmel-håndteringssystemer kan bruge forskellige størrelser af blæsere og venturi. Blæsere udvikler et lufttryk, der går gennem Venturi-ventilatoren for at skabe vakuum ved kilden og suge strimler ind i systemet.

Yderligere komponenter kan integreres i systemer til fjernelse af trim; inline-skærere kan lede materialer til at flyde igennem, opsamle dem i en Kongskilde multi-separator RVS-enhed og frigive dem trykfrit fra bunden. Justeringer af systemlayout og -størrelser kan gøre det muligt at evakuere trim fra flere produktionsmaskiner til en enkelt leveringsdestination og tilpasse afstandskrav eller begrænsninger i bestemte lokaler. Alternativt kan materialet dirigeres til forskellige destinationer.

Hvad er fordelene ved et kantstrimmel-håndteringssystem?

Et effektivt trimhåndteringssystem kan reducere mængden af affald ved et udledningssted og transportere afskåret trim over længere afstande. Vakuumsystemer til fjernelse af strimmelaffald har et lavt støjniveau sammenlignet med traditionelle løsninger, og de eliminerer støvproblemer, hvilket gør dem at foretrække i arbejdsmiljøer.

Alle løsninger fra Kongskilde Industries er en gennemprøvet måde at transportere kantstrimler på med et væld af anvendelsesmuligheder. Installation af et langtidsholdbart håndteringssystem behøver ikke nødvendigvis at betyde, at det ikke også let kan ændres for at tilpasse sig til ændringer i produktionsflowet.


Har du spørgsmål?

Kom i kontakt med vores kundeservice og tekniske specialister i verdensklasse.