Skip to main content
Hjem / Løsninger / Kantstrimmel-håndteringssystemer

Kantstrimmel-håndteringssystemer

Finde det rigtige kantstrimmel-håndteringssystem

Vi har forskellige innovative løsninger til rådighed til effektiv og nem transport af kantstrimmer og afskær. Hos Kongskilde Industries tilbyder vi omkostningseffektive måder at håndtere kantstrimmel på med lave vedligeholdelses- og arbejdsomkostninger, usædvanligt støjsvagt design og moderne hardware.

Hvad er et kantstrimmel-håndteringssystem?

Kantstrimmel-håndteringssystemer udtager afskær fra flere materialer, herunder, men ikke begrænset til, papir, plast, folie og emballagemateriale. Håndteringsprocessen kan f.eks. omfatte pneumatisk transport af papirkanter. Kongskilde Industries har forskellige innovative løsninger til rådighed, der passer til dine behov: Vi har midler til effektivt at indsamle forskellige kantstrimmelmaterialer og nemt transportere dem fra en produktionslinje til et opsamlingsområde.

Der har været en klar tendens til at vælge vakuumbaserede transportsystemer i industrielle funktioner på grund af større optrækningshastigheder, bedre støjkontrol, energibesparelser og evnen til at holde forskellige typer affald adskilt fra hinanden med henblik på videresalg. Kantstrimmelaffald kan suges fra produktionslinjerne for at blive neddelt under transporten.

Hvorfor skal materialerne skæres til at begynde med?

Tag papiret som eksempel – for at undgå problemer som f.eks. pressestop eller andre mekaniske problemer skal papiret beskæres for at sikre, at alle kanter er helt lige og justeret. I operationer som f.eks. indbinding og efterbehandling sker beskæring for at reducere ark til den ønskede beskæringsstørrelse.

I nogle tilfælde kan trimmet materiale returneres til fremstillingsprocessen, hvilket reducerer det affald, der forlader papirfabrikken. Når der fremstilles coated, farvet eller på anden måde specielt papir, kan beskæringen helt eller delvist bortskaffes.

Hvilke komponenter udgør et tkantstrimmelhåndteringssystem?

Kantstrimmel-håndteringssystemer kan bruge forskellige størrelser af blæsere og venturi. Blæsere udvikler et lufttryk, der går gennem Venturi-ventilatoren for at skabe vakuum ved kilden og suge strimler ind i systemet.

Yderligere komponenter kan integreres i kantstrimmelfjernelsessystemer; materialerne kan strømme gennem inline-skærere for derefter at blive opsamlet i en Kongskilde multi-separator RVS-enhed og frigivet trykløst ud af bunden. Systemets indretning og størrelse kan justeres for at bortsuge strimler fra flere produktionsmaskiner til et enkelt leveringssted og for at passe til afstandskrav eller begrænsninger i bestemte lokaler. Ellers er det også muligt at lade materiale blive dirigeret til forskellige destinationer.

Hvad er fordelene ved et kantstrimmel-håndteringssystem?

Affaldsmængden kan reduceres på et udtømningssted, og afskåret strimmel kan transporteres over længere afstande, når der er et effektivt håndteringssystem på plads. Vakuumsystemer til fjernelse af strimmelaffald har et lavt støjniveau sammenlignet med traditionelle løsninger, og de eliminerer støvproblemer, hvilket gør dem at foretrække i arbejdsmiljøer.

Alle løsninger fra Kongskilde Industries er en gennemprøvet måde at transportere kantstrimler på med et væld af anvendelsesmuligheder. Installation af et langtidsholdbart håndteringssystem behøver ikke nødvendigvis at betyde, at det ikke også let kan ændres for at tilpasse sig til ændringer i produktionsflowet.


Har du spørgsmål?

Kom i kontakt med vores kundeservice og tekniske specialister i verdensklasse.