Skip to main content
Hjem | Industrier, vi betjener | Papirindustrien

Papirindustrien

Pneumatiske løsninger til papirindustrien

Tag din papirproduktion til det næste niveau med Kongskilde Industries’ pneumatiske transportløsninger, der er designet til papirindustrien. Fjern trim og affald, forbedr produktionseffektiviteten, og hold dit arbejdsmiljø rent ved hjælp af et pneumatisk system.

Produktion af pap

Fjern og sorter forskellige typer bølgepapir og papaffald fra din produktion med en pneumatisk transportløsning fra Kongskilde. Spar plads ved at montere det fleksible system, hvor det passer til dine behov – der er ingen grund til at bruge store områder til installation af rørledninger, kværne eller blæsere. Systemet holder også din produktionshal komfortabel og reducerer behovet for aircondition ved at fjerne den overskydende varme, der genereres af dine produktionsmaskiner.

Produktion af kartoner

Fjern spild fra din kasseproduktion hurtigt, nemt og effektivt med en pneumatisk transportløsning fra Kongskilde. Spar værdifuld plads og ressourcer ved automatisk at fjerne spild fra kassens flapskæringer og transportere dem væk fra din produktion. Systemet øger sikkerheden på arbejdspladsen og kan også sende genopvarmet, filtreret luft tilbage til din produktionshal.

Produktion af etiketter

Fjern effektivt etiketaffald, der genereres af moderne etiketproduktionsmaskiner, herunder endeløse trimmer, klæbematrixaffald og meget mere. Hold din produktion kørende uden at skulle bremse eller stoppe dine maskiner for at fjerne matrixspildrullen. Fjern procesaffald fra at ophobe sig omkring dine maskiner og forårsage nedetid i produktionen, øgede driftsomkostninger og optage værdifuld gulvplads.

Produktion af papkrus

Fjern effektivt trim og skelet fra produktionen af papirbægre ved hjælp af en pneumatisk transportløsning fra Kongskilde. Spar tid ved at strømline din produktionsproces, og reducer behovet for arbejdskraft ved at automatisere fjernelsen af overskydende trim og afskæringer. Løsningen kan tilpasses dit eksisterende produktionssetup og konfigureres til dine præcise behov og krav.

Papirproduktion

Fjern hurtigt afklip fra din produktionsproces uden at skulle balle eller komprimere på produktionsgulvet med en pneumatisk transportløsning fra Kongskilde. Øg produktiviteten ved at eliminere flaskehalse i produktionen, der er forbundet med fjernelse af afskæringer. Spar energi og reducer risikoen for ulykker på dit produktionsgulv ved at holde maskinmiljøet rent.

Konvertering af papirruller

Fjern effektivt afklip fra maskiner til konvertering af papirruller (opskærere/omviklere) til genbrug og genanvendelse. En pneumatisk transportløsning fra Kongskilde kan forsigtigt fjerne afklip fra produktionsområdet og makulere afklip under transporten for at spare lagerplads. Overskydende materiale kan dirigeres til flere destinationer for at holde forskellige materialer adskilt.

Trykkerier

Fjern effektivt papir- og procesaffald fra dit produktionsmiljø med en pneumatisk transportløsning fra Kongskilde. Øg synligheden og sikkerheden, og forhindr støv i at forurene din produktion ved at holde flyvende støv og snavs sikkert indesluttet i det lukkede system. Og med en Kongskilde er det ikke nødvendigt at flytte eller justere dit produktions-setup, alle elementer er designet til at passe perfekt ind i dine eksisterende rammer.

Vævsproduktion

Transportér hurtigt og nemt træstammer, småkager og afskæringer væk fra din tissueproduktion med en pneumatisk transportløsning fra Kongskilde. Øg produktiviteten og sikkerheden ved at holde dit produktionsområde fri for affald og snavs. Og fordi vævsproduktion genererer mange fine partikler, kan en Kongskilde dimensioneres med et højtydende luftfilter, der effektivt fjerner støv fra luften.