Skip to main content
Home / Løsninger / Kornseparering

Kornseparering

Blaningsafgrøder kan separeres ved hjælp af sold med perforeringer, der er tilpasset de to afgrøders forskellige kernestørrelse.

Pneumatiske løsninger til separering af afgrøder

Separering af forskellige afgrøder, f.eks. ærter og korn, er nødvendigt, når disse er dyrket blandet på samme mark og derfor også er blandet, når de høstes med mejetærskeren

Blaningsafgrøder kan separeres ved hjælp af sold med perforeringer, der er tilpasset de to afgrøders forskellige kernestørrelse. Afgrøden med den største kernestørrelse passerer videre gennem renseren og er klar til lagring.

De store kerner bliver renset for urenheder og støv under den Fornavn passage gennem renseren og er dermed klar til opbevaring. Fraktionen af småkerner, som er blandet med urenheder, renses i andet gennemløb med et sold, som har en finere perforering. For at rense de små kerner er det nødvendigt at repetere rensningsprocessen.

Systemer og produkter til separation af afgrøder

Kongskildes kombi-renser af typen KDC er en kombineret rensesystem med sold og aspiratør med en kapacitet på op til 80 t/timen. Ideel til forrensning af majs, byg, hvede, rug, ærter og bønner samt til sortering af maltbyg og såsæd.

Download ressourcer

Download de nyeste Kongskilde PDF-dokumenter, brochurer, datablade, manualer og meget mere.

Relaterede Produkter

Kongskildes udvalg af produkter er designet til maksimal fleksibilitet, pålidelighed og kvalitet og tilbyder yderligere tilpasning af vores pneumatiske systemer i verdensklasse.