Skip to main content
Hjem | Løsninger | Adskillelse af afgrøder

Adskillelse af afgrøder

De to størrelser af frø adskilles ved hjælp af skærme med perforeringer, der er tilpasset frøkernernes størrelse.

Pneumatiske løsninger til adskillelse af afgrøder

Det er nødvendigt at adskille forskellige typer frø, f.eks. ærter og korn, når disse afgrøder dyrkes sammen på den samme mark og dermed blandes, når de høstes med mejetærskeren.

De to størrelser af frø adskilles ved hjælp af skærme med perforeringer, der er tilpasset frøkernernes størrelse. Sigtet tillader de små kerner at falde gennem perforeringen og holder de store kerner tilbage.

De store kerner bliver renset for urenheder og støv under den første passage gennem rensemaskinen og er dermed klar til opbevaring. Fraktionen med de små kerner vil blive blandet op med små urenheder fra skærmen. For at rense de små kerner er det nødvendigt at gennemgå rensningsprocessen en anden gang.

Systemer og produkter til adskillelse af afgrøder

Kongskilde dobbeltrenseren af typen KDC er en kombineret rensesystem med sigte og sugning med en kapacitet på op til 80 t/h. Ideel til forrensning af majs, byg, hvede, rug, ærter og bønner samt til sortering af maltbyg og frø.

Download ressourcer

Download de nyeste Kongskilde PDF-dokumenter, brochurer, datablade, manualer og meget mere.

Kongskildeportefølje af komplementære produkter er designet til maksimal fleksibilitet, pålidelighed og kvalitet og tilbyder yderligere tilpasning til vores pneumatiske systemer i verdensklasse.