Skip to main content

Om Kongskilde Korndivision

Om os

En pålidelig global leverandør af materialehåndteringsløsninger siden 1949

Kongskilde har lang erfaring med at levere præcise og kundespecifikke pneumatiske transport- og materialehåndteringsprodukter produceret af eksperter til plast-, papir-, emballage- og agroindustrien. Vi er globale og sætter kunden i centrum. Vi tager alle processer alvorligt. Frem for alt elsker vi det, vi laver.

Vi er drevet af den idé, at det bedste arbejde kommer fra et stærkt fokus på teknologi og tilpasning, kommunikation og værdiskabelse i alle trin af processen. Vores Fornavn prioritet er at yde kundeservice i verdensklasse – fra den allerFornavn samtale til montering og installation. Vores forretning afhænger af det.

Innovation og passion for pneumatik ligger i vores arv og strækker sig over mere end 70 år. Vi fortsætter med at udvikle nye teknologier og dristige idéer. Med hovedkvarter i Danmark og salgskontorer i 9 lande rundt om i verden har vi kapacitet og erfaring til at tænke globalt og handle lokalt.

Vi er stolte af vores historie og resultater, men i sidste ende er vi et seriøst team af innovative tænkere og pneumatikeksperter, der arbejder for vores kunder. Tøv ikke med at kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt din lokale Kongskilde Industries-kontaktperson for at få flere oplysninger eller for at tilmelde dig en demonstration på stedet eller en virtuel demo. Få mere at vide om vores industrielle materialehåndteringssystemer hos Kongskilde Industrial.

Vores historie

Se Kongskilde Industries historie og opdag, hvordan det hele begyndte i 1949, og hvordan vi fortsat leverer pålidelig pneumatisk teknologi og transportløsninger over hele verden.

Vores værdier

Globalitet

Vi har hovedkontor i Danmark og salgskontorer i 9 lande rundt om i verden: USA, Frankrig, Tyskland, Spanien, Polen, Storbritannien, Sydafrika og Thailand

Udvikling

Alle Kongskilde-produkter er udviklet på baggrund af vores mange årtiers ekspertise i at levere pneumatiske lufttransportløsninger af høj kvalitet

Fremstilling

Vi fremstiller vores egne nøglemaskiner og komponenter i vores fabrik for at sikre problemfri integration og optimal ydeevne

Kundeservice

Vores succes er bygget på at levere effektive løsninger. Vi tilbyder forebyggende vedligeholdelse og hurtig og pålidelig levering af originale reservedele

Vores historie

I dag er Kongskilde Industries A/S ejet af Green Park Partners, en britisk baseret investeringsfond. Hovedkvarter og produktionsfaciliteter er placeret i Sorø (Danmark) med salgskontorer i Danmark, Frankrig, Tyskland, Spanien, Polen, Storbritannien, Storbritannien, USA og Thailand.

Historiske milepæle

1949 Kongskilde bliver grundlagt

1949 Kongskilde starter op med produktion af blæsere – KORN

1955 Opstart af eksportsalg

1961 Kongskilde etablerer et salgsselskab i Canada – KORN

1963 Den britiske Department oprettes – KORN

1964 Oprettelse af en fransk Department – KORN

1987 Kongskilde’s franske Department starter INDUSTRY-linjen op

1992 Den sydafrikanske Department oprettes – KORN og INDUSTRY

1993 Kongskilde implementerer INDUSTRY-linjen i DK og UK

1994 Oprettelse af en tysk Department – INDUSTRI

1997 Oprettelse af en polsk Department – INDUSTRY

2000 Oprettelse af en spansk Department – INDUSTRY

2002 Det canadiske kontor flyttes til USA, og den nordamerikanske Department oprettes – KORN og INDUSTRY

2016 Oprettelse af et salgskontor i Asien – KORN og INDUSTRY

2018 Green Park Partners overtager Kongskilde Industries

2018 Åbning af Kongskildes nye Industrial Training & Technology Center i Danmark

2022 Åbning af Kongskilde’s nye kornakademi

Kongskilde-logoet

Lige siden virksomhedens start har Kongskilde’s logo haft et stort “K” i en firkant eller cirkel. I årenes løb har det ændret farve; først var det blåt, så sort/hvid/rødt, og i dag er logoet igen blåt.

Kongskilde Smeden
Kongskilde Smeden

I midten af 1960’erne blev “Kongskilde Smeden” et stærkt symbol på Kongskilde og blev vist på bygninger såvel som på virksomhedens brevpapir. I dag er smeden blot et symbol på den glorværdige fortid.