Skip to main content

Om Kongskilde Korndivision

Om os

Betroet global leverandør af kornhåndteringsløsninger siden 1949

Kongskilde har uovertruffen erfaring med at levere præcist konstruerede, ekspertfremstillede, kundespecifikke pneumatiske transport- og kornhåndteringsprodukter til agroindustrien. Vi er globale og sætter kunden i centrum. Vi tager alle processer alvorligt. Frem for alt elsker vi det, vi laver.

Vi er drevet af tanken om, at det bedste arbejde kommer fra et stærkt fokus på gennemprøvede produkter og tilpasning, kommunikation og merværdi på hvert trin i processen. Vores førsteprioritet er at yde kundeservice i verdensklasse – fra din allerførste samtale med os til montering og installation Vores forretning afhænger af det.

Vores passion for pneumatik strækker sig over mere end 75 år og fortsætter med at udvikle os med nye teknologier og ideer. Med hovedkvarter i Danmark og salgskontorer i 9 lande verden over har vi kapaciteten og erfaringen til at tænke globalt og handle lokalt.

Vi er stolte af vores historie og resultater, men er i bund og grund et seriøst team af innovative tænkere og pneumatiske eksperter, der arbejder for vores kunder. Tøv ikke med at kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe. Kontakt din lokale Kongskilde Industries for mere information.

Se vores industrielle løsninger på kongskilde-industries.com/industrial.

Se historien om Kongskilde Industries historie for at se, hvordan det hele begyndte i 1949, og hvordan vi fortsat leverer pålidelig pneumatisk teknologi og transportløsninger over hele verden 75 år senere.

Opdag luftens kraft

Læs mere om, hvilke løsninger Kongskilde har at tilbyde vores landbrugskunder.

Vores værdier

Globalitet

Vi har hovedkontor i Danmark og salgskontorer i 9 lande verden over: USA, Frankrig, Tyskland, Spanien, Polen, Storbritannien, Sydafrika og Thailand.

Udvikling

Alle Kongskilde produkter er designet på baggrund af vores mange årtiers ekspertise i at levere pneumatiske lufttransportløsninger af høj kvalitet.

Produktion

Vi fremstiller vores egne nøglemaskiner og -komponenter internt for at sikre problemfri integration og optimal ydeevne.

Kundeservice

Vores succes er bygget på at levere højtydende løsninger. Vi tilbyder forebyggende vedligeholdelse og hurtig, pålidelig levering af originale reservedele.

Vores historie

I dag er Kongskilde Industries A/S ejet af Green Park Partners, en britisk baseret investeringsfond. Hovedkvarter og produktionsfaciliteter ligger i Sorø (Danmark) med salgskontorer i Danmark, Frankrig, Tyskland, Spanien, Polen, Storbritannien, USA, SA og Thailand.

Historiske milepæle

1949 Kongskilde bliver grundlagt

1949 Kongskilde starter op med produktion af blæsere – GRAIN

1955 Opstart af eksportsalg

1961 Kongskilde etablerer salgsselskab i Canada – GRAIN

1963 Den britiske afdeling etableres – GRAIN

1964 Den franske afdeling etableres – GRAIN

1987 Kongskildefranske afdeling starter INDUSTRY-linjen op.

1992 Den sydafrikanske afdeling etableres – GRAIN and INDUSTRY

1993 Kongskilde implementerer INDUSTRY-linjen i DK og UK.

1994 Tysk afdeling etableres – INDUSTRI

1997 Polsk afdeling etableres – INDUSTRI

2000 Spansk afdeling etableres – INDUSTRI

2002 Det canadiske kontor flyttes til USA, og den nordamerikanske division etableres – GRAIN and INDUSTRY

2016 Etablering af salgskontor i Asien – GRAIN og INDUSTRY

2018 Green Park Partners opkøber Kongskilde Industries

2018 Åbning af Kongskildenye Industrial Training & Technology Center i Danmark

2022 Åbning af Kongskildenye Korn

Lige fra virksomhedens start har Kongskildelogo bestået af et stort “K” inde i en firkant eller cirkel. I årenes løb har det ændret farve; først var det blåt, så sort/hvid/rødt, og i dag er logoet igen blåt.

Kongskilde
Kongskilde

I midten af 1960’erne blev “Kongskilde Smeden” et stærkt symbol på Kongskilde og blev vist på bygninger såvel som på virksomhedens brevpapir. I dag er smeden blot et symbol på den glorværdige fortid.