Skip to main content
Hjem | Løsninger | Transportsystem til frarens

Transportsystem til frarens

I forskellige anlæg, f.eks. til rensning af frø, skal flere korn- og affaldsfraktioner I en række forskellige anlæg f.eks. i forbindelse med rensning af korn er der behov for at transportere forskellige fraktioner af korn og frarens.

Pneumatisk transportsystem

I forskellige anlæg, f.eks. til rensning af såsæd, skal flere korn- og affaldsfraktioner transporteres separat væk fra renseren. Til dette formål skal der etableres flere transportlinjer som forbindes til de forskellige udløb på rense-/sorteringsmaskinen I disse tilfælde er en fleksibel transportløsning, der er let at installere med et begrænset behov for gulvplads, meget attraktiv.

Kongskildes pneumatiske tryktransportsystemer har de fordele, der kræves. Der er kun behov for minimal plads tæt ved maskinen til etablering af rørføringen; og med et bredt udvalg af rørkomponenter, er det let at installere en transportlinje overalt.

Materialet kan transporteres over længere afstande, f.eks. til centralt opsamlingssted i bygningen for en eller flere linjer eller transporteres til et udendørs afleveringssted.

Vores kunder

Uanset om din virksomhed beskæftiger sig med økologisk eller konventionelt landbrug, har Kongskilde en løsning, der er designet til at optimere dine processer og din produktion.

Download ressourcer

Download de nyeste Kongskilde PDF-dokumenter, brochurer, datablade, manualer og meget mere.