Skip to main content
Hjem | Løsninger | Pneumatisk transportsystem til korntørrerier

Pneumatisk transportsystem til korntørrerier

Kongskilde tilbyder pneumatiske systemer til transport af korn fra korngrav til buffersilo, tørreri eller lagersilo

Transportsystem til korntørrerier

Kongskilde tilbyder pneumatiske systemer til transport af korn fra korngrav til buffersilo, tørreri eller lagersilo, og til at transportere kornet videre fra buffersilo til tørreri eller lagersilo; såvel som fra tørreri til lagersilo.

Systemets fleksibilitet betyder, at et gennemløbstørreri kan køre kontinuerligt uafhængigt af transportdelen mellem korngrav og buffersilo. Dette gør det muligt at udnytte tørreriets kapacitet fuldt ud. Særligt i våde høstsæsoner er tørrekapaciteten ofte en flaskehals.

Anvendes systemet i forbindelse med et portions- eller omløbstørreri, kan det designes med færre transport-processer. Afhængig af hvor stor tørreeffektivitet der er behov for, skal en eller to blæsere være i drift. Det pneumatiske transportsystem er 100% selvrensende. Der efterlades ingen kornrester i rørene eller andetsteds i systemet, når transportprocessen er afsluttet.

Video om pneumatisk korntransport

SUC-E fra Kongskilde Industries er ideel til både indendørs og udendørs pneumatiske transportopgaver. SUC-E-modellerne er udstyret med hjul og kan nemt flyttes fra et job til et andet.

Conveying System at Randers Municipality Recycling Plant

Download ressourcer

Download de nyeste Kongskilde PDF-dokumenter, brochurer, datablade, manualer og meget mere.

Kongskildes udvalg af produkter er designet til maksimal fleksibilitet, pålidelighed og kvalitet og tilbyder yderligere tilpasning af vores pneumatiske systemer i verdensklasse.