Skip to main content
Hjem | Vores kunder | Konventionelle salgafgrøder

Konventionelle salgafgrøder

Løsninger til dyrkning af salgsafgrøder

Styrk din produktion af konsumkorn med en af Kongskildes effektive løsninger til kornhåndtering; du kan højne kornkvaliteten og øge dine markedsmuligheder.

Majs, sojabønner og korn

Omhyggelig forbehandling og rensning af majs og sojabønner

Majs og sojabønner skal være fuldstændig renset for urenheder for at sikre sikker opbevaring af rentable afgrøder. Derfor har vi udviklet dobbelt rensning, der maksimerer fjernelsen af urenheder.

Kongskilde har specialiseret sig i forbehandlingsløsninger, der er udviklet til rensning af salgsafgrøder. Desuden tilbyder vi fleksible transportløsninger, der passer til alle typer af kontante afgrøder.

Relaterede applikationer

Korn, raps og ærter

Effektiv intern transport og rensning af korn, raps og ærter

Når det drejer sig om transport, rensning og tørring af dine afgrøder kan Kongskilde tilbyde systemer, der løser disse opgaver på din bedrift. Har du brug for skånsom transport af korn, raps og ærter, tilbyder vi både stationære og mobile løsninger Vi tilbyder både stationære og mobile løsninger til alle størrelser af bedrifter med kontant afgrøder. Vi har rensesystemer til både almindelig forrensning og sortering af f.eks. maltbyg.

Relaterede applikationer

Særlige afgrøder

Transport- og opbevaringsløsninger for specialafgrøder

I årtier har Kongskilde leveret siloer verden over til sikker opbevaring af ris, men også macadamianødder og kaffebønner. De unikke Kongskilde-silosystemer har trævægge for effektiv isolering, der forhindrer kondensvand og effektiv køling og beluftning af afgrøderne for at sikre problemfri opbevaring. Vi leverer transportløsninger til påfyldning og aflæsning for at sikre en samlet sikker og effektiv håndtering af afgrøder. Bemærk venligst: ikke egnet til uafskallede ris.

Relaterede applikationer