Skip to main content

Kongskilde Industries

Bevidsthed om svindel

Svigagtig brug af Kongskilde Industries brand

Bevidsthed om svindel

Kongskilde Industries

Svigagtig brug af Kongskilde Industries brand

Desværre modtager vores kunder og samarbejdspartnere nogle gange falske e-mails og sms’er med Kongskilde Industries navn, brand og grafik, som umiddelbart ser ud til at stamme fra Kongskilde Industries A/S. Ofte forsøger svindlerne at lokke oplysninger eller penge ud af dig.

De forskellige forsøg fra svindlere omfatter CEO/CFO-svindel, hvor de sender en e-mail, hvor de udgiver sig for at være vores CEO/CFO og beder om et møde for at drøfte hastesager, samt e-mails fra en person, der udgiver sig for at være en account manager hos Kongskilde Industries, og som beder om opdateringer på åbne ordrer på grund af ændringer i virksomhedens bankkonti.

Svindlere kan også forsøge at narre dig til at klikke på et link og indtaste personlige oplysninger.

Kongskilde Industries ønsker at gøre det klart, at vi ikke anmoder om åben ordrestatus eller ændringer i betalinger på denne måde, og vores CEO/CFO vil ikke bede dig om at håndtere noget diskret.

Denne meddelelse påvirker ikke dit ansvar for at foretage aftalte betalinger, og vi kan ikke holdes ansvarlige for omkostninger eller betalinger, der er foretaget som følge af svigagtig aktivitet.

For at sikre integriteten af vores websted skal du tilgå det via vores sikre HTTPS-forbindelse. Alle Kongskilde e-mails kommer fra vores officielle domænenavne. Vi anbefaler, at du kontrollerer din modtagende mailserver for SPF-, DKIM- og DMARC-validering for at validere e-mails fra os korrekt.

Tips til at undgå it-svindel

De grundlæggende tips til at undgå IT-svindel er at kontrollere afsenderens identitet og være forsigtig, når du bemærker stavefejl eller mærkelige logoer. Klik ikke på links, og svar ikke på mistænkelige e-mails eller beskeder.

Hvis du er i tvivl, kan du kontakte os via vores websted.