Skip to main content
Hjem | Løsninger | Veje- og doseringssystem til foderanlæg

Veje- og doseringssystem til foderanlæg

Vejesystemet er baseret på et rum, der indeholder en bestemt mængde korn

Veje- og doseringssystem til foderanlæg

Systemet er egnet til afvejning og dosering af korn og granulerede materialer med kernestørrelse op til 15 mm samt groft formalet materiale, blot disse ikke har tendens til brodannelse (kan ikke anvendes til pulver).

Det afvejede materiale/totale gennemløb registreres, og hvis doseringsfunktion anvendes, stoppes materiale-tilførslen, når den ønskede mængde er afvejet. Vejeenheden kan udstyres med forprogrammerbare tællere og indgå i systemer til fremstilling af foder-blandinger bestående af forskellige ingredienser, som skal doseres i henhold til en recept. Kontrolsystemet kan enten baseres på en mekanisk eller elektrisk tællerløsning og anvendes til kontrol af driften af tilsluttede transportsystemer.

Vores kunder

Uanset om din forretning beskæftiger sig med økologisk eller konventionelt landbrug, har Kongskilde en løsning, der er designet til at optimere dine processer og din produktion.

Kongskildes udvalg af produkter er designet til maksimal fleksibilitet, pålidelighed og kvalitet og tilbyder yderligere tilpasning af vores pneumatiske systemer i verdensklasse.