Skip to main content
Hjem | Vores kunder | Animalsk produktion

Animalsk produktion

Løsninger til husdyrhold

Vælg en kornhåndteringsløsning fra Kongskilde til din bedrift, når det gælder om at sikre maksimalt udbytte af din råvareproduktion. For yderligere oplysninger kan du kontakte os eller vælge din besætningstype nedenfor.

Får og kvæg

Fleksibel transport af foder under transport af kvæg

Vi tilbyder pneumatiske transportløsninger til fodring under skibstransport af får og kvæg. Disse løsninger er fleksible og passer ind overalt om bord.

Kalkun- og kyllingefarme

Fleksible løsninger til transport og opbevaring af korn

Selv om kalkuner og kyllinger ikke er alt for følsomme over for urenheden i deres foder, skal kornet stadig rengøres. Kongskilde Industries tilbyder tilpassede kornrensningsløsninger, der er specifikke til dine behov, afhængigt af størrelsen af din husdyrbrug.

Vi tilbyder også transport- og opbevaringsløsninger til dit korn – klar til videre forarbejdning til foder. Desuden tilbyder vi vejningsløsninger til dosering og blanding af dit kyllingefoder.

Svineproduktion

Helt rent foder til dine grise

I dagens effektive svineproduktioner er det nødvendigt med helt rent foder uden urenheder for at fremme svinenes gode sundhed og fysiske udvikling.

Den bedste måde at sikre rent foder på er ved at anvende de mest effektive metoder til rensning af korn. Kongskildes løsninger er både effektive og effektive og giver dine grise foder af højeste kvalitet.

Vi tilbyder også transport- og opbevaringsløsninger til dit korn – klar til videre forarbejdning til foder.