Skip to main content
Hjem / Løsninger / Pneumatisk fyldning og tømning af siloer (fladbundede)

Pneumatisk fyldning og tømning af siloer (fladbundede)

Det er nemt at fylde siloer med en pneumatisk transportløsning. Den enkle rørføring monteres op langs siden af siloen og føres hen over silotaget til indløb i toppen af siloen.

Fyldning og tømning af siloer (fladbundede)

Det er nemt at fylde siloer med en pneumatisk transportløsning. Den enkle rørføring monteres op langs siden af siloen og føres hen over silotaget til indløb i toppen af siloen. Blæseren placeres let tilgængeligt typisk ved siden af siloen og kan nemt flyttes og opbevares indendørs efter endt sæson, så maskineri og følsomt udstyr ikke udsættes for vejrlig hele året.

For at maksimere systemets kapacitet og lettere at følge mejetærskerens kapacitet ledes kornet direkte ind i blæserrørføringen.

Blæseren fås i traktordrevne udgaver, hvilket eliminerer behov for strømforsyning og gør systemet mere fleksibelt. Den samme blæser kan anvendes til at tømme siloerne ved at tilkoble ekstraudstyr.

Tømning af fladbundede siloer kan udføres effektivt med en tilpasset pneumatisk løsning, hvor et sugerør installeres tværs over silogulvet.

Nogle svineproducenter laver foder til deres dyr af korn, der er produceret på deres gårde. Denne video præsenterer et meget hyppigt anvendt koncept. Foderet er lavet af vådhøstet majs, der opbevares i en tårnsilo, og hvede, der opbevares i en konventionel silo.

Rensning af svinefoder

Download ressourcer

Download de nyeste Kongskilde PDF-dokumenter, brochurer, datablade, manualer og meget mere.