Skip to main content

Kundeservice

Teknisk support i hele verden

Hos Kongskilde Industries har vi specialister over hele verden, der er klar til at yde support og holde dine systemer kørende. Kombineret med over 70 års uvurderlig erfaring inden for pneumatiske systemer er vores dygtige og uddannede ingeniører klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder et komplet udvalg af tjenester såsom reservedele, vedligeholdelse udført af uddannede teknikere og systemreparationer.

Vores tjenester

Reservedele

Bestil dine originale, danskproducerede reservedele til almindelig vedligeholdelse, sikkerhedslager og serviceopgaver direkte fra Kongskilde Industries. Vi sender dine dele til hurtig udskiftning af nøglekomponenter. Kontakt din lokale salgsrepræsentant for øjeblikkelig support og hurtig, pålidelig levering af reservedele.

Installation af systemet

Installation af Kongskilde produkter, systemer og specialudviklede løsninger i nye og eksisterende anlæg. Kontakt din Kongskilde for mere information.

Service og reparationer

Hos Kongskilde sikrer vi, at vores systemer og produkter er bygget til at holde. For at hjælpe med at holde vores systemer i topform efter installationen tilbyder vi support til servicering af systemer, udskiftning af dele og meget mere. Kongskilde team af uddannede teknikere står klar til at udføre reparationer og vedligeholdelse.

Har du spørgsmål? Kontakt din lokale forhandler for øjeblikkelig support.

Hvad vores kunder har at sige