Skip to main content

Udskiftning af fræser i eksisterende transportsystem – Belgien

Modulopbygningen af Kongskildes transportløsninger er en omkostningseffektiv måde at opgradere ældre systemer på.

Udfordringen

Denne belgiske producent fremstiller højtydende ekstruderingsbelagte og flerlagede produkter med høj ydeevne. I dette tilfælde overtrækte virksomheden overalls, der kan smides væk.

Kunden ønskede at udskifte den gamle fræser, som skulle passe ind i den eksisterende produktionslinje med de eksisterende blæsere og rørdiametre og levere mindst samme kapacitet som tidligere.

Løsningen

Der var ingen oplysninger om specifikationerne for den nuværende blæser eller rørdiametre. Kongskilde måtte foretage nogle tests i teknologicentret for at sikre sig, at fræseren passede til systemet.

Det viste sig, at Kongskilde MultiCutter MC 3000 kunne klare opgaven. Men for at få det laveste modtryk skulle løsningen være MC 5000.

Kongskilde MultiCutter MC 5000 blev eftermonteret

Fordelene

  • Fleksibiliteten i Kongskilde transportløsninger og i dette særlige tilfælde med en MultiCutter gør den skalerbar og kan passe ind i både ældre og nyere systemer.
  • Modulopbygningen viser sig at være en omkostningseffektiv måde at opgradere systemer på ved blot at udskifte f.eks. MultiCutteren.
  • Kongskilde-elementerne kan opsættes meget hurtigt, og med adgang til Kopngskilde Technology Centre kan kunden være sikker på at få den bedste fremtidssikrede løsning her og nu.

Fakta

  • Kongskilde Multicutter MC5000 blev installeret.
  • Den blev udstyret med det eksisterende multiblæser- og rørsystem for at håndtere den nuværende trimudsugning.
  • Testen varede i seks måneder, og det har vist sig, at MC5000 passer perfekt til det eksisterende system, og det er nu en del af produktionslinjen.