Skip to main content
Hjem / Industrier, vi betjener / Andre industrier

Andre industrier

Pneumatiske løsninger til gummi-, fødevare- og emballageindustrien

Forbedr din arbejdsgang i produktionen af gummi-, fødevareemballage- og leveringsemballage med en pneumatisk transportløsning fra Kongskilde Industries.

Fremstilling af bleer

Absorberende polstring

Hurtig fjernelse af overskydende blødt pudebesætning, f.eks. fra kødemballage eller bleer, fra din absorberende pudeproduktion. Med et pneumatisk transportsystem kan du hurtigt fjerne trim fra et eller flere områder i dit produktionsområde til et bortskaffelses- eller genbrugsområde. Frigør plads, reducerer støv og forbedrer produktionseffektiviteten.

Transport af kornprodukter

Minimer brud og skader ved at transportere korn og grøn kaffe skånsomt med en Kongskilde pneumatisk transportløsning. Oprethold den høje kvalitet af dit produkt ved lastning og losning af bulkcontainere, lastbiler og sække med fleksible sugeblæsere, der er nemme at indstille. Kongskildes modulære tilgang til at skabe løsninger sikrer, at dit pneumatiske transportsystem opfylder dine nøjagtige krav.

Emballeringsmateriale til dagligvarer

Overskydende emballagematerialer kan være en udfordring for et travlt ompakkeri. Nu kan du hurtigt transportere pap- og plastikposer fra dit produktionsområde til bortskaffelse ved hjælp af en pneumatisk transportløsning fra Kongskilde. Det frigør plads i dine arbejdsområder og reducerer trafikken i forbindelse med den konstante transport af emballagematerialer.

Produkter til personlig pleje

Hurtig og gnidningsfri transport af bløde materialer, som f.eks. sæbe granulater, kan løses ved hjælp af en af Kongskildes pneumatiske transportløsninger. Pneumatiske systemer er fleksible og kan transportere sarte materialer forsigtigt og samtidig holde dem kølige. Materialet transporteres på en luftpude i et lukket system, hvilket reducerer risikoen for forurening og minimerer skader.

Produktion af foder til kæledyr

Forbedr produktiviteten i din produktion af dyrefoder med en Kongskilde pneumatisk transportløsning. Pneumatisk transport er skånsom over for sarte produkter som f.eks. foderpiller til kæledyr og har den ekstra fordel, at produktet køles, mens det transporteres, hvilket sparer din virksomhed værdifuld tid og reducerer antallet af trin til et produkt i sække.

Genbrug af gummi

Forbedr hastigheden og effektiviteten af din dæk- og gummirecyclingproduktion med en Kongskilde pneumatisk transportløsning. Transporter hurtigt gummifraktioner uden behov for menneskelig interaktion. Separer effektivt større gummipartikler fra støv og lette partikler for at sikre et produkt af højeste kvalitet, der er velegnet til genbrug.

Produktion af snacks

Vi ved, hvor vigtig kvalitet er for dig og dine kunder. En Kongskilde pneumatisk transportløsning transporterer forsigtigt fødevarer, som f.eks. ekstruderede majssnacks, før de pakkes. Spar værdifulde ressourcer ved at eliminere behovet for ekstra køling og reducere behovet for arbejdskraft til at flytte produkterne på fabrikken.