Skip to main content
Hjem | Industrier, vi betjener | Andre industrier

Andre industrier

Pneumatiske løsninger til gummi-, fødevare- og emballageindustrien

Forbedr dit workflow i produktionen af gummi, fødevareemballage og leveringsemballage med en pneumatisk transportløsning fra Kongskilde Industries.

Fremstilling af bleer

Absorberende polstring

Hurtig fjernelse af overskydende blød polstring, f.eks. fra køleemballage eller bleer, fra din produktion af absorberende polstring. Med et pneumatisk transportsystem kan du hurtigt fjerne trim fra et eller flere områder i dit produktionsområde til et bortskaffelses- eller genbrugsområde. Frigør plads, reducer støv, og forbedr produktionseffektiviteten.

Transport af korn

Minimer brud og skader ved skånsomt at transportere korn og grøn kaffe med en pneumatisk transportløsning fra Kongskilde. Bevar den høje kvalitet af dit produkt, når du læsser og losser bulkcontainere, lastbiler og bulksække med fleksible sugeblæsere, der er nemme at indstille. Kongskildemodulære tilgang til at skabe løsninger sikrer, at dit pneumatiske transportsystem opfylder netop dine krav.

Emballagemateriale til dagligvarer

Overskydende emballagematerialer kan være en udfordring for et travlt ompakningsanlæg. Nu kan du hurtigt transportere pap- og plastposer fra dit produktionsområde til bortskaffelse ved hjælp af en pneumatisk transportløsning fra Kongskilde. Det frigør plads i dine arbejdsområder og reducerer mængden af trafik, der er forbundet med den konstante transport af emballagematerialer.

Produkter til personlig pleje

Hurtig og friktionsfri transport af bløde materialer som f.eks. sæbegranulat kan løses med en af Kongskilde pneumatiske transportløsninger. Pneumatiske systemer er fleksible og kan forsigtigt transportere sarte materialer, mens de holdes kølige. Materialet transporteres på en luftpude i et lukket system, hvilket reducerer risikoen for kontaminering og minimerer skader.

Produktion af foder til kæledyr

Øg produktiviteten i din produktion af dyrefoder med en pneumatisk transportløsning fra Kongskilde. Pneumatisk transport er skånsom over for sarte produkter som foderpiller til kæledyr og har den ekstra fordel, at produktet køles ned, mens det transporteres, hvilket sparer din virksomhed for værdifuld tid og reducerer antallet af trin frem til et produkt i sække.

Genbrug af gummi

Øg hastigheden og effektiviteten i din produktion af dæk- og gummigenbrug med en pneumatisk transportløsning fra Kongskilde. Transporter hurtigt gummifraktioner fra jorden uden behov for menneskelig interaktion. Adskil effektivt større gummipartikler fra støv og lette partikler for at sikre et produkt i topkvalitet, der er velegnet til genbrug.

Produktion af snacks

Vi ved, hvor vigtig kvalitet er for dig og dine kunder. En pneumatisk transportløsning fra Kongskilde transporterer skånsomt fødevarer som ekstruderede, puffede majssnacks inden emballering. Spar værdifulde ressourcer ved at eliminere behovet for ekstra køling og reducere behovet for arbejdskraft til at flytte produkter på fabrikken.