Skip to main content
Hjem / Produkter / Aspiratører – KF

Rensere

Aspiratører – KF

Rensning af landbrugsafgrøder er et vigtigt spørgsmål i fremtiden, og KF-serien tilbyder forskellige forrensningsmodeller afhængigt af den nødvendige kapacitet og det tilgængelige rum. KF-serien anvender en rensning ved hjælp af en aspiratør for at sikre en ren kvalitet af output.

KF-aspiratørforrensere er velegnede til kapaciteter fra 12 t/h til 60 t/h.

Sådan fungerer KF-aspiratøren

Aspiratører er velegnede til fjernelse af støv og lette urenheder fra korn. Kornet passerer gennem en luftstrøm, der bevæger sig opad, i aspiratøren. Luftstrømmen opfanger støv og lette urenheder, og tyngdekraften lader kornet falde ned i aspiratørens nederste udløb.

Støv og lette urenheder følger luftstrømmen gennem blæseren og videre ind i en rørledning til det ønskede udledningspunkt.

KF-serien tilbyder forskellige forrensningsmodeller – KF12, KF20, KF40 og KF60 – afhængigt af den nødvendige kapacitet og plads. Den bedste placering af disse sugeapparater afhænger af det enkelte transportsystem. De kan anvendes sammen med en kopelevator, et sneglesystem eller et pneumatisk luftsystem. Brugen af Kongskilde rørkomponenter betyder nem montering i nye eller eksisterende systemer. Systemet kan nemt justeres til forskellige afgrøder og kapaciteter.

Forrenseren er konstrueret på en måde, der giver mange muligheder for integration i et kornanlæg. Vi anbefaler, at kornrenseren installeres på en sådan måde, at den kan rense kornet både før fyldning og efter tømning af lageret.

Fordele

  • Modulært system med stor fleksibilitet til indbyggede systemer.
  • En omkostningseffektiv måde at rense korn på, inden det skal opbevares eller udleveres.

Downloads

Download brochurer, manualer og reservedele til KF-sugemaskiner.

Brochurer

Manualer

Reservedele

Video

Se Kongskilde KF Aspiratør i aktion.