Skip to main content

Kundesupport

Teknisk support i hele verden

Hos Kongskilde Industries har vi specialister rundt om i verden, som er klar til at yde support og holde dine systemer kørende. Kombineret med over 70 års uvurderlig erfaring inden for pneumatiske systemer er vores dygtige og uddannede ingeniører klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder et komplet udvalg af tjenester såsom reservedele, vedligeholdelse udført af uddannede teknikere og systemreparationer.

Vores ydelser

Reservedele

Bestil dine originale reservedele, der er produceret inhouse i Danmark, til generel vedligeholdelse, sikkerhedslager og serviceopgaver direkte fra Kongskilde Industries. Vi sender dine dele til hurtig udskiftning af vigtige komponenter. Kontakt din lokale salgsrepræsentant for øjeblikkelig support og hurtig og pålidelig levering af reservedele.

Installation af systemet

Installation af Kongskilde-produkter, systemer og specialfremstillede løsninger i nye og eksisterende faciliteter. Kontakt din Kongskilde-repræsentant for at få flere oplysninger.

Service og reparationer

Hos Kongskilde sikrer vi, at vores systemer og produkter er bygget til at holde. For at hjælpe dig med at holde dine systemer i top efter installationen tilbyder vi support til service af systemer, udskiftning af dele og meget mere. Kongskilde’s team af uddannede teknikere står til rådighed til at udføre reparationer og vedligeholdelse.

Questions? Contact your local dealer for instant support.

Hvad vores kunder har at sige