Skip to main content
Hjem / Produkter / Blæsere til transport

Blæsere til transport

Kongskildes serie af højtryksblæsere til transport er specielt designet som en integreret del af Kongskildes serie af pneumatisk transportudstyr. Kongskilde-blæserne anvendes i forbindelse med andet Kongskilde-udstyr til at transportere produkter fra plast-, emballage- og trykindustrien. Kontakt os for yderligere oplysninger, eller vælg dit produkt nedenfor.

Blæsere til transport – luftens kraft

Der anvendes en bred vifte af udstyr – manuelt, halvautomatisk og automatiseret – til håndtering af bulkmateriale, i frobindelse med opbevaring, kontrol og beskyttelse af det transporterede materiale.

Bulkhåndteringssystemer fokuserer på udstyr til håndtering af tørre materialer som f.eks. plastgranulat og genbrugsflager. Det er en vigtig proces i mange industrier. Forskellige typer udstyr udgør de transportsystemer, der letter materialehåndteringen. Producenter bruger f.eks. pneumatisk transportudstyr til at skabe omkostningseffektive materialehåndteringssystemer.

En industriel blæser kan fungere som luftbevægelsesanordning til denne type transportsystem. Højtryksblæsere fungerer som energikilder i mange af de pålidelige og effektive løsninger, som vi har til rådighed hos Kongskilde Industries.

Udviklingen af blæsere i industrien: Fra basale ventilatorer til moderne effektivitet

Tidligere brugte producenterne svagere ventilatorer til at tilføre luft til systemerne, hvilket begrænsede transporten af lette materialer i små mængder. Moderne blæsere i industrien letter som udstyr overførslen af materialer ved meget højere gennemstrømning og over betydeligt længere afstande. De har også tendens til at arbejde ved lavere støjniveauer, er vejrbestandige og kan placeres enten inden for eller uden for produktionsområdet.

Industrielle blæseres rolle og placering i materialehåndtering

Du kan implementere industrielle blæsere i begyndelsen af linjen med udstyr til håndtering af bulkmaterialer for at levere et overtryk, eller placere dem i slutningen af linjen for at generere et vakuum. Derudover fungerer blæsere i rengørings- og udsugningsprocesser.

Mekanik for blæsere i industrien: Hvordan centrifugalventilatorer optimerer luftstrømmen

Industrielle blæsere har centrifugalventilatorer med fremad- eller bagudbuede blade, der øger trykket i indkommende luftstrømme ved hjælp af løbehjul – de accelererer luften radialt og ændrer luftstrømmenes retning udadtil.

STS, Venturi, MultiAir transportsystem
Eksempel på vores STS-, Venturi- og MultiAir-blæser i et transportsystem.

Valg af den rigtige blæser til industrien: Kritiske overvejelser og Kongskildes ekspertise

Valg af den rigtige industrielle blæser er en vigtig beslutning inden for materialehåndteringstransportørudstyr: fejl påvirker materialestrømmen og kan kræve ændringer i systemets dimensionering og design. Der kan opstå blokering, hvor den aktive luftstrøm er mindst i systemet, hvis udstyret er uhensigtsmæssigt valgt. Kongskilde Industries kan og vil hjælpe med at overveje alle disse faktorer og mere til og sikre, at den rigtige beslutning bliver truffet.

Forståelse af nøglefaktorer: Trykniveauer og flowhastighed i transportsystemer

Det er vigtigt at være opmærksom på trykniveauer og den mængde strømningshastighed, der er nødvendig for at flytte materiale gennem udstyr til håndtering af bulkmaterialer, da disse faktorer kan påvirke transportsystemets pålidelighed. Oplysninger om rørstørrelse, afstand og materialets vægt er også relevante.

Sammenlignende analyse af fremad- og bagudkrummede ventilatorer i industrien

Forlæns buede ventilatorer passer godt til applikationer med lav hastighed og lavt tryk. Bagudkrummede ventilatorer genererer medium til høj luftstrøm og opnår de højeste driftshastigheder. Designere skræddersyr forskellige centrifugalventilatormodeller til specifikke behov i industrien under hensyntagen til luftstrøm, tryk, volumen og effektivitet. Derudover er mange af vores modeller udstyret med selvrensende rotorer.

Kongskilde Industries designer effektivt transportudstyr, herunder blæsere til transport af ren luft, ventilation og materialehåndtering med centrifugalenheder. Når man erkender, at bestemte produkter udmærker sig i bestemte situationer, bliver udvælgelsesprocessen enklere. Det gør det logisk og stressfrit, og det er en proces, vi gerne støtter og guider.

Kontakt os for at starte samtalen i dag.

Har du spørgsmål? Vores kundeservice og tekniske specialister i verdensklasse kan hjælpe dig.