Til vores Korn-division i Sorø søger Kongskilde Industries A/S en motiverende serviceleder med teknisk indsigt og erfaring med ledelse af medarbejdere i en dynamisk driftsorganisation.

Vores løsninger inden for korn er af høj kvalitet med fleksible anvendelsesmuligheder og kapaciteter tilpasset mindre og mellemstore landbrug. Vi servicerer en loyal kundekreds, som udgør en vigtig andel af vores kornforretning. Til drift af serviceorganisationen leder vi efter en dedikeret person, der vil blive ansvarlig for ledelse af afdelingens fem medarbejdere inden for installation, service og eftersyn. Herudover indgår tillige ansvaret for vores to montører inden for Industridivisionen.

Du vil indgå i Kongskildes dygtige management team med stærke markedsmæssige og tekniske kompetencer, som især i de senere år har udviklet forretningen betydeligt. Dine primære opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Kommunikation med kunderne, primært vores vigtigste kunde i Danmark
  • Kommunikation med vores øvrige afdelinger og koordinering af serviceopgaver
  • Sikring af optimal drift med daglige opfølgninger
  • At udarbejde og vedligeholde procedurer for installation, service og eftersyn
  • At sikre et vedvarende løft af potentialet i serviceorganisationen
  • At målsætte og drive dit team mod aftalte mål samt bygge bro til de øvrige dele af værdikæden
  • Varetagelse af medarbejdernes udvikling
  • At udvikle, tiltrække og fastholde arbejdskraft med særlig fokus på employer branding

Mener du, at du besidder de rette kvalifikationer, glæder vi os til at høre fra dig! Send din ansøgning til recruitment@kongskilde-industries.com, så den er os i hænde senest torsdag den 1. november 2018.

Om Kongskilde Industries A/S:

Kongskilde Industries A/S udvikler, fremstiller og markedsfører pneumatiske transportsystemer og udstyr til separation og rensning af affalds- og procesmaterialer til virksomheder primært inden for plast- og papirindustrien; samt systemer til transport, oprensning og tørrerier for korn og andre afgrøder. Koncernen har hovedsæde i Sorø og er ejet af GPP, der er et engelsk investeringsfirma. Se mere om Kongskilde på vores hjemmeside.