Skip to main content
Home / Løsninger / Transport af plastikflager og kværnet materiale fra forskellige opsamlingssteder til et enkelt bestemmelsessted

Transport af plastikflager og kværnet materiale fra forskellige opsamlingssteder til et enkelt bestemmelsessted

Separer genbrugsmaterialer med et aspiratørsystem

Transport af plastikflager med sugesystem

Sugetransportsystemet er ideelt til at transportere fra forskellige samlingspunkter til en enkelt destination. Materialet kan flyttes vandret og lodret. De effektive Kongskilde blæsere kombineret med det enkle og fleksible Kongskilde OK-rørsystem passer stort set ind overalt, uanset bygningsfaciliteterne.

Særdeles velegnet til transport fra granulatorer, beholdere eller andre produktionsmaskiner med vakuum og derefter aflevering af materialet lodret ned gennem en cellesluse.

Sugeluften ledes evt. gennem filter før den frigives til omgivelserne.

Vores kunder

Pneumatisk transport øger effektiviteten af produktions- og genbrugsprocesser, da de forenkler og letter den hurtige transport af relevante materialer. Systemerne skal være energieffektive, pålidelige, nemme at tilpasse, omkostningseffektive og driftssikre.

Pneumatik er den nye automatik

Download de nyeste Kongskilde PDF-dokumenter, brochurer, datablade, manualer og meget mere.

Relaterede produkter

Kongskildes udvalg af produkter er designet til maksimal fleksibilitet, pålidelighed og kvalitet og tilbyder yderligere tilpasning af vores pneumatiske systemer i verdensklasse.