Skip to main content
Hjem / Løsninger / Granulattransport

Granulattransport

Løsninger til transport af granulater med lav vægt, til en eller flere destinationer og i installationer med lav eller høj kapacitet.

Håndtering af bulkmateriale er et centralt aspekt i mange plastindustrier, og Kongskilde er den ideelle partner til at levere teknologi i høj kvalitet, knowhow og gennemtestede løsninger. Få mere at vide om vores forskellige løsninger til transport af granulat nedenfor.

Transport af granulater med lav specifik vægt – EPS og EPP

Transportsystemet, der er egnet til både anlæg med høj og lav kapacitet, er designet til at transportere granulat med lav specifik vægt, f.eks. EPS og EPP, som ikke flyder særlig let og skal suges ind i transportsystemet.

Transport af granulat fra forskellige opsamlingssteder til forskellige destinationer

Sugetryksystemet er ideelt til transport af granulater fra forskellige opsamlingspunkter og afhentningssteder til forskellige destinationer gennem et rørsystem. Typiske anvendelser for dette system er overførsel af materiale fra en godsvogn til en række siloer.

Transport af granulat fra forskellige opsamlingssteder til en enkelt bestemmelsessted

Vakuumtransportsystemet er ideelt egnet til transport fra forskellige opsamlingssteder til et enkelt bestemmelsessted. Systemet er særdeles velegnet til tømning fra granulatorer, beholdere eller andre produktionsmaskiner med vakuum og derefter aflevering af materialet lodret ned gennem en cellesluse.

Transport af granulat i anlæg med lav kapacitet

Et TF-injektorsystem er perfekt til installationer med lav kapacitet og kan flytte materiale fra ét læssepunkt til flere forskellige destinationer. Ingen bevægelige eller roterende dele er nogensinde i kontakt med det transporterede materiale, hvilket øger driftstiden og reducerer behovet for vedligeholdelse.

Transport af granulat i anlæg med høj kapacitet

En roterende cellesluse er ideelt til installationer med høj kapacitet. Celleslusen fører materialet ind i den positive luftstrøm, der genereres af MultiAir-blæseren med høj ydelse. Efter at være blevet transporteret gennem det glatte rørsystem, adskiller cyklonen materialet fra luftstrømmen ved udløbspunktet.