Skip to main content
Hjem / Løsninger / Fyldnings- og tømningssystem til planlagre

Fyldnings- og tømningssystem til planlagre

Et pneumatisk transportsystem til fyldning af planlagre kan nemt installeres overalt.

Fyldnings- og tømningssystem til planlagring

Et pneumatisk transportsystem til fyldning af planlagre kan nemt installeres overalt. Et sådant suge-/blæsesystem er meget let at installere og stiller næsten ingen krav til selve bygningskonstruktionen. Det er blot et spørgsmål om at finde plads til installation af transportrøret.

Kornet kan let suges op fra gulvet, fra en lille beholder eller ved sugning direkte fra en trailer. Derefter transporteres kornet gennem et rørsystem. Der kan installeres omledere i rørsystemet på en sådan måde, at kornet kan ledes til et af flere leveringssteder efter eget valg. Ved at fylde lageret på flere punkter reducerer du arbejdet med at jævne kornet. Det giver også mulighed for bedre fyldning af lageret i bygninger med lav højde.

Blæseren er placeret let tilgængeligt i gulvhøjde. Desuden er intet af det mere teknisk komplicerede udstyr placeret på steder, hvor det ikke er let tilgængeligt.

Download ressourcer

Download de nyeste Kongskilde PDF-dokumenter, brochurer, datablade, manualer og meget mere.

Relaterede produkter

Kongskildeportefølje af komplementære produkter er designet til maksimal fleksibilitet, pålidelighed og kvalitet og tilbyder yderligere tilpasning af vores pneumatiske systemer i verdensklasse.